Novinky e-mailem

Pro přihlášení k odběru newsletteru vyplňte níže svoji e‑mailovou adresu a odešlete.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

MiseryStarci na chmeluVše o mužích
23. 7. 2024

Václav NOID Bárta poprvé na Letní scéně Vítězná

V pondělí 12. srpna pro vás chystáme na naší Letní scéně Vítězná nedaleko Dvora Králové jedinečný hudební zážitek. Vystoupí tu charismatický zpěvák s nezaměnitelných hlasem, Václav NOID Bárta za doprovodu kapely Bek Bek Clan. Pod širým nebem vám naservírují nejen Vaškovy autorské písně, ale chybět nebudou ani české a světové hity, které zná úplně každý. Zažijte neopakovatelnou atmosféru, vstupenky pořídíte na tomto odkazu

16. 7. 2024

Misery se loučí

Po šesti letech máte v úterý 30. července na Letní scéně Tvrz Divice poslední příležitost zhlédnout výjimečnou divadelní adaptaci světového bestselleru mistra hororu Stephena Kinga s názvem Misery. V působivém prostředí středověké tvrze se za svitu měsíce a hvězdné oblohy naposledy představí Zlata Adamovská v roli fanatické fanynky spisovatele v podání Petra Štěpánka. Zbývající vstupenky na derniérové představení pořídíte zde

9. 7. 2024

Starci na chmelu se vrací na Vyšehrad a Tvrz Divice

Malé i velké jubileum oslavíme letos s legendární love story Starci na chmelu. Přesně 60 let uplyne od filmové premiéry a před pěti lety měla slavnostní premiéru naše divadelní adaptace. Během letošních osmi repríz uvidíte v rolích ústřední dvojice Hanky a Filipa Petru Koskovou a Ivana Luptáka nebo Petera Pechu. Hrát, tančit a zpívat budou také Zlata Adamovská, Josef Carda, Oldřich Navrátil a další. Vstupenky na pouhých šest představení, která uvedeme na Letní scéně Vyšehrad, a na dvě reprízy plánované na Letní scéně Tvrz Divice, můžete vybírat na tomto odkaze.

4. 7. 2024

Skvělá komedie Pitevna míří pod širé nebe

Ve světové premiéře uvedeme již v pondělí 8. července na Letní scéně Výstaviště Holešovice novou rozvernou komedii Davida Drábka nazvanou Pitevna. Těšit se v ní můžete na Janu Strykovou, Sabinu Remundovou, Danielu Kolářovou nebo Janu Krausovou, Boba Klepla, Romana Štabrňáka a Kateřinu Marii Fialovou. Na tomto odkazu pořídíte vstupenky nejen na premiéru, ale i na dalších 5 repríz konaných na Výstaviště Holešovice. Poté se na jeden večer přesune na Tvrz Divice nedaleko Loun, aby se od 26. srpna natrvalo usadila v našem divadle na Václavském náměstí.

27. 6. 2024

Malý princ výjimečně pod širým nebem

Ve středu 31. července uvedeme v magickém prostředí naší Letní scény Tvrz Divice nedaleko Loun poprvé pod širým nebem mimořádný hudební projekt Šimona Cabana a Kryštofa Marka Malý princ. Dechberoucí hudba, citlivá režie a ohromující herecký i pěvecký výkon Jana Ciny v hlavní roli diváky každého věku doslova uchvátí a vtáhnou do světa fantazie. Zbývající volné vstupenky pořídíte na tomto odkazu.

20. 6. 2024

Divadelní léto na Tvrzi Divice

Již za měsíc otevře své brány Letní scéna Tvrz Divice nedaleko Loun. I letos jsme pro vás připravili bohatý program. Kromě oblíbených komedií se můžete také na legendární love story Starci na chmelu. Chybět nebudou ovšem ani letošní novinky Judy a Pitevna. Milovníci napětí by si neměli nechat ujít poslední příležitost zhlédnout dechberoucí Misery. Přijeďte dříve a můžete již od 17:00 hod. relaxovat v Panské zahradě či v přírodní kavárně na hrázi. Vstupenky na všechna představení pořídíte zde. Přijeďte si do Divic užít krásné prázdninové odpoledne zakončené nevšedním divadelním zážitkem.

13. 6. 2024

Léto s Judy Garland a Monikou Absolonovou

Již zítra 14. června se po roce opět otevřou brány naší Letní scény Vyšehrad. Letošní open air hraní zde zahájíme oslnivým příběhem jedné z největších hvězd showbusinessu – Judy Garland. V hlavní roli tragikomedie Judy se můžete těšit na Moniku Absolonovou. V dalších postavách uvidíte Jana Nedbala, Milana Němce nebo Sašu Rašilova a Petra Pěknice nebo Adama Krause. V programu najdete kromě premiéry i 14 letních termínů na Vyšehradě a jednu srpnovou reprízu konanou na Letní scéně Tvrz Divice.

Nejbližší představení

So. 27. 7. - Letní scéna Tvrz Divice

Starci na chmelu

20:00

So. 27. 7. - Letní scéna Vyšehrad

Vše o mužích

20:00

Ne. 28. 7. - Studio DVA divadlo

Oheň a popel
Divadlo Bolka Polívky

19:00

Ne. 28. 7. - Letní scéna Tvrz Divice

Vše o mužích

20:00

Po. 29. 7. - Letní scéna Vyšehrad

Vše o mužích

20:00

Program

Repertoár

4 sestryPatrik Hartl BeckhamPetr Zelenka Bez rouchaMichael Frayn BiletářkaArnošt Goldflam Brouk v hlavěGeorges Feydeau CELEBRITYOndřej Sokol DuetyPeter Quilter Funny GirlJ. Styne, B. Merrill, I. Lennart, M. Lennart Holky jako květElaine Murphy Hovory o štěstí mezi čtyřma očimaPatrik Hartl Chlapi soběFrank Pinkus, Kay Kruppa Jezinky a bezinkyJoseph Kesselring JudyPeter Quilter LedňáčekWilliam Douglas Home LežFlorian Zeller Líbánky na JadranuPatrik Hartl Lovci bobrůPatrik Hartl Malý princna motivy knihy Antoina de Saint-Exupéryho Mě nezadusíšMichaela Gübelová Milostné dopisyAlbert Ramsdell Gurney MiseryWilliam Goldman Noční spojeViliam Klimáček O láscePhilippe Claudel Odpočívej ve svém pokojiDavid Lindsay-Abaire Oscar pro EmilyFolker Bohnet, Alexander Alexy Otevřené manželstvíDario Fo, Franca Rame PitevnaDavid Drábek Poprask na laguněCarlo Goldoni RevizorNikolaj Vasiljevič Gogol RokenrolMiroslav Hanuš SaxanaM. Macourek, H. Franková, V. Vorlíček Sex pro pokročiléMichele Riml Sex pro pokročilé 2 aneb Vzhůru do divočinyMichele Riml Starci na chmeluBlažek, Rychman, Bažant, Malásek, Hála Šíleně smutná princeznaFrantišek Vlček, Bořivoj Zeman Štíři z únoraMiroslav Krobot, Marika Šoposká Tři grácie z umakartuMichaela Doleželová, Janka Ryšánek Schmiedtová Vánoční koledana motivy Charlese Dickense VlaštovkaGuillem Clua Vše o mužíchMiro Gavran Vše o ženáchMiro Gavran VysavačPatrik Hartl Vzpomínky zůstanouBernard Slade

Kontakt

Studio DVA divadlo
pasáž Paláce Fénix
Václavské náměstí 56
110 00 Praha 1

OTEVÍRACÍ DOBA POKLADNY divadla Studio DVA:
Pondělí – Neděle od 15:00 do 19:00 hod.

(v případě dřívějšího představení pokladna otevřena hodinu před jeho začátkem)

  • Partner
    divadla
  • Hlavní
    mediální
    partneři
    TV Prima Právo
  • Mediální partneři Radio City Marianne Blesk pro ženy
  • Děkujeme Luxor Luxor THE EMBLEM HOTEL

Kontaktujte nás

Studio DVA divadlo
pasáž Paláce Fénix
Václavské nám. 56, Praha 1
Tel. 273 139 147

Navigace

Divadlu na míru Studio GAT
Copyright 2024 © Studio DVA divadlo